En aquests moments d’especial dificultat, la Fundació Dr. Melchor Colet, és conscient de la importància de donar suport als que més pateixen i als que no tenen recursos propis per cobrir necessitats tan bàsiques com l’alimentació.

Per aquest motiu, ara més que mai, des de “Tots a Taula” hem redoblat esforços per fer arribar el nostre menjar a tantes persones com ho necessitin, especialment als nens que, havent estat tancades les escoles, s’han quedat sense la “beca menjador “que els garanteix un menjar saludable al dia. També aquelles persones grans que estant confinades a casa, per la seva salut precària, no poden sortir a comprar.

Però tot això no seria possible si darrere no hi hagués un equip de persones capaces d’anteposar el seu propi benestar a la salut dels més febles. En aquest sentit volem agrair el gran esforç realitzat pels que treballen al local de “Tots a taula”, Cristian, Valentí i Josep. Sense el seu treball, valentia i dedicació, aquesta pandèmia hagués deixat molt més desprotegits els més vulnerables. Moltes gràcies!