“El passat 5 de juny vam assistir a la presentació anual de la Memòria Solidària del 2018 de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Un acte emotiu presentat pel conegut periodista Jordi Basté. En aquesta presentació van intervenir a més altres persones com Gloria García, Responsable de la Unitat Captació de Fons  i una molt especial, un nen que ens va parlar de la seva experiència com a pacient de l’Hospital i com la malaltia li ha donat una maduresa que no tenen altres nens de la seva mateixa edat.

Es va fer un repàs de tots els projectes i programes que s’han dut a terme gràcies a les aportacions dels benefactors. Entre ells destacar “La nova Unitat de Vigilància intensiva i El SJD Pediatric Cancer Center”.

Quant a la nostra aportació i gràcies a ella s’ha pogut comprar un ecògraf portàtil, d’última generació, que permet veure les imatges en un mòbil, així com traslladar-lo fàcilment allí on necessiti. Dins del programa “Cuida’m” hem aportat recursos amb els quals s’ha pogut operar a un nen d’una cardiopatia congènita. L’operació va ser un èxit i el nen va poder tornar en pocs dies al seu país amb la seva mare”