A causa del creixement exponencial que ha tingut el Projecte “Tots a Taula” l’objectiu del qual és garantir, de manera gratuïta, un menjar saludable al dia per a aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat i/o exclusió social, hem hagut d’ampliar la cuina per a poder arribar a més persones a qui alimentar.

Aquesta ampliació ens ha permès, a més d’augmentar el nombre d’usuaris d’entitats col·laboradores, signar nous convenis amb altres entitats com Creu Roja i la Fundació Carles Blanch.

El nostre objectiu a mitjà termini és continuar ampliant la nostra capacitat de producció. No deixarem de treballar per a aquelles persones que, vivint en societats de països avançats, no obstant això no tenen garantida un menjar saludable al dia. Mereixen especial cura i atenció aquells col·lectius que a causa de la seva avançada edat són tan vulnerables.

De moment depenem encara d’ajuda externa per a transportar el menjar fins als punts del seu consum, però treballem per a obtenir recursos i poder algun dia portar nosaltres mateixos el menjar allí on es necessiti.