El passat 3 de maig vam assistir a la 9a edició de lliurament dels Premis Pont d’Esplugues, que se celebra cada quatre anys i que reconeixen públicament el treball i la trajectòria de persones, entitats i empreses vinculades a la ciutat.

Aquest any debutem per primera vegada i res millor que fer-ho amb la rebuda del “Premi a la Solidaritat” pel nostre treball desinteressat amb persones que es troben en situació de precarietat i exclusió social. Allí vam poder explicar la posada en marxa del projecte “Tots a taula” que distribueix menjades a persones vulnerables.

Vam voler emfatitzar la idea que en ple segle XXI, en el qual ja tenim la vacuna contra SIDA, i estem preparats per a acollir la tecnologia del 5G, no obstant això hi ha moltes persones que no tenen cobertes ni garantides necessitats tan bàsiques com són un habitatge digne i un menjar saludable al dia.